Naš brend

Poverenje naših korisnika, kao i razumevanje njihovih potreba i želja, navelo nas je da jasno i uspešno definišemo strukturu ZVEZDA brenda. Kako bi korisnicima omogućili lakši odabir proizvoda i olakšali im rad u urbanoj svakodnevnici, pripojili smo proizvode određenim podbrendovima. To nas je navelo da već prepoznatljive podbrendove postavimo kao nosioce proizvoda koji im organski pripadaju, po svojoj nameni, sastavu i kvalitetu. Fokus zadržavamo na našim korisnicima, dobroj komunikaciji i visokom nivou usluga, kao i snažnoj lojalnosti koja je primarni razlog rekonstrukcije i izgradnje novog identiteta.

Durlin

DURLIN obuhvata proizvode namenjene osnovnoj i pokrivnoj zaštiti i dekoraciji elemenata od drveta i metala u enterijeru i eksterijeru. Pokrivni premazi sakrivaju teksturu drveta, stoga se najčešće upotrebljavaju kod manje plemenitih vrsta drveta kao i za zaštitu oštećenih površina, dok metalnim površinama daju posebnu dekorativnu notu.
Ova grupa proizvoda obuhvata osnovne i završne premaze i premaze posebne namene.

Nitro

NITRO grupa proizvoda obuhvata transparentne i pokrivne premaze na nitro bazi za drvo i metal, koje odlikuje brzo sušenje kroz čisto fizički proces, isparavanjem rastvarača. Vekovna tradicija govori koliko su ovi premazi zapravo značajni u industriji boja i lakova. Nitrocelulozni premazi daju čvrst i elastičan film koji se može polirati do visokog sjaja. Dobro prianjaju na površinu i metalnim površinama pružaju dugoročnu antikorozivnu zaštitu. Nitrocelulozni lakovi povećavaju hidrofobnost drvenih površina i daju željeni stepen sjaja.

Dekorin

DEKORIN lazurni lakovi ističu prirodnu strukturu drveta i površini daju atraktivan svilenkasti sjaj.
Namenjeni su kompletnoj transparentnoj zaštiti i dekoraciji drvene stolarije izrađene od masivnog drveta, zatim prozora, vrata, lamperija, greda, vrtnih garnitura, ograda, nadstrešnica, itd.. U ovaj grupi proizvoda nalaze se i premazi sa dodatkom voska koji povećava vodoodbojnost i zbog kojeg je površina prijatnija na dodir, tekstura dodatno naglašena i trajnost produžena.

Lignoluks

LIGNOLUKS objedinjuje sve neophodne proizvode za lepljenje, fugovanje i lakiranje parketa. Lepkovi su posebno dizajnirani kako bi pružili visokokvalitetnu adheziju i fleksibilnost, dok lakovi istovremeno nude visoku klasu zaštite i izvrsne estetske rezultate. Pored standardnih lakova na bazi rastvarača, posebnu pažnju smo posvetili ekološko prihvatljivim lakovima na bazi vode.

Zvezdapol

ZVEZDAPOL integriše proizvode namenjene zaštiti i dekoraciji unutrašnjih zidnih i plafonskih površina. Uključuje mase za izravnavanje koje nude različite mogućnosti nanošenja i obrade, kao i boje za zidove koje ispunjavanju posebne funkcionalne i dekorativne zahteve. Glet mase svoju ulogu pronalaze u ručnoj i mašinskoj primeni. Boje su dostupne u nekoliko hiljada nijansi toniranjem na HGMIX sistemu.

Fasakril

FASAKRIL je sa svojim proizvodima namenjen termoizolacionoj zaštiti i fasadnoj dekoraciji. Termoizolacioni sistem čini skup elemenata koji na pravi način štite Vaš dom od spoljašnjih uticaja i istovremeno štede energiju i poboljšavaju kvalitet života. Pravilno ugrađen termoizolacioni sistem je neohodan kako bi se dugoročno zaštitili od spoljašnjih atmosferskih uticaja. Za sigurnu zaštitu, preporučujemo korišćenje kompletnog sistema, strogo poštujući pravila i način rada. Kao završni zaštitni i dekorativni element u asortimanu imamo različite tipove fasadnih i dekorativnih maltera kao i fasadne boje na bazi vode i organskih rastvarača prilagođene različitim temperaturnim uslovima korišćenja.

Betakol

BETAKOL je postao sinonim za boje namenjene zaštiti i dekoraciji betona zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji i kvalitetu. Betonska površina je porozna, podložna habanju, stvaranju prašine i sklona upijanju prljavštine. Površinskom obradom našim premazima se može obezbediti trajnost, lakoća čišćenja i poboljšati finalni izgled betonske površine. Preporučuje se za terase, garaže, balkone, podrume i ostale prostorije koje su izložene umerenom habanju. Odlično prianja i na prirodni kamen, neobrađene keramičke pločice, lesonit, drvo i ivericu.

Palas

PALAS grupa proizvoda obuhvata lepkove za polaganje podnih i zidnih keramičkih pločica u enterijeru i eksterijeru. Lepkovi ove grupe su prilagođeni različitim uslovima rada. Njihova raznovrstnost ispunjava različite zahteve standarda. Optimalne rezultatate je lako postići uz pametan izbor, jednostavno nanošenje i odličan kvalitet lepka.
Scroll to Top